Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

A növények gondozása állandó feladat, azonban vannak olyan időszakok, amikor különös odafigyelést igényelnek. A szobanövények tavasszal felébrednek téli szunnyadásukból és nyáron pedig energiát gyűjtenek a téli hónapok átvészeléséhez. A strapabíróbbak kiültethetőek, vagy kihelyezhetőek a teraszra vagy erkélyre, a kényesebbeket  pedig érdemesebb egy kicsit felfrissíteni, mert a növények sokszorosan meghálálják a gondoskodást.

A szobanövények a belső terek energiahordozói, zöldjük minden helyiségbe életet, hangulatot visz. Egy új kaspóval, némi helyváltoztatással, akár egy pár növénnyel is el tudjuk érni egy szobában azt, hogy úgy érezzük, felújítottuk. Amellett, hogy hangulatelemként is szolgálnak, még téralakító hatást is el tudunk érni velük egy ügyes elhelyezéssel.

A növénytartás alapszabálya az, hogy folyamatosan figyeljünk oda rájuk, hiszen állandóan kommunikálnak, és szinte azonnal láthatjuk rajtuk, ha valami nem tetszik nekik. A legfontosabb a megfelelő elhelyezés, már növényvásárláskor érdemes alaposan áttanulmányozni az adott növény igényeit, mert így sok csalódástól megkímélhetjük magunkat. Az időbeosztásunk, a fényviszonyok és a levegő páratartalma egy lakásban mind adott tényezők, ugyanúgy, mint a növény locsolási, víz- és tápoldatozási igényei is, ezért minden esetben csak olyan növényeket válasszunk, amik bírják az adott klímát, mert mással nem is érdemes próbálkozni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 252
Tegnapi: 173
Heti: 1 508
Havi: 3 294
Össz.: 757 982

Látogatottság növelés
Oldal: Egy növény gondozása
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »