Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

Már csak pár nap van hátra és itt a karácsony. Az ünnep, amire egész évben vártunk és bár a többség ilyenkor már tudja, azért egyesekben mégis nagy kérdés merül fel: Mi kerüljön a fa alá? 

Persze az ideális ajándék kiválasztása mindig nagyon nehéz, hiszen ilyenkor valamilyen szinten saját elvárásainknak is szeretnénk megfelelni –azaz a legjobbra számítunk, és ezt próbáljuk viszonozni- ezért érdemes sok időt áldozni annak meglelésére. Először is gondoljuk át partnerünk/barátunk említette-e bármikor is mi az, amire igazán vágyna, amit nagyon szeretne (persze mindig csak pénztárcánkhoz mérten vásároljunk, hiszen nem a minél drágább ajándék a lényeg). Tökéletes ajándék lehet például egy jól megválasztott pulóver esetleg egy sál vagy kesztyű. Mindig törekedjünk arra, hogy megajándékozottunk személyiségéhez illő ajándékot kapjon és igyekezzünk kerülni az unalmas zoknik, kenyérpirítók és egyéb fölösleges dolgok felhalmozását szeretteink fája alatt. Tökéletes meglepetés lehet még egy jól megválasztott parfüm, szépen becsomagolva. Végül, de nem utolsó sorban ne feledjük, hogy az ajándékozás lényege az örömszerzés és nem az, hogy mindent megvegyek, ami a plázakirakatokban akciós.

 


A tavaszi-nyári trendek kissé zavarosan és eklektikusan jósolták meg 2012-re ruházkodásunkat. De a káosz aztán renddé alakul, s így nekem is kirajzolódtak azok a főbb elképzelések, amiket a tervezők szeretnének a nyáron hölgyvásárlóikon látni.

Mindenesetre 2012 bizonytalanságát egyáltalán nem lehet érezni a ruhákon, sőt egyfajta magabiztosságot és vidámságot sugallnak számunkra, lucullusi forma és mintakavalkáddal.

Úgy gondoltam, hogy minden héten körbejárunk egy 2012-es nyári trendet…

Ez alkalommal a közös szál: a printek / minták lesznek.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 262
Tegnapi: 173
Heti: 1 518
Havi: 3 304
Össz.: 757 992

Látogatottság növelés
Oldal: Hétköznapi ruházkodás
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »