Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

Nos, ugye, kezdetben volt a TESCO és a FILA, akik kitalálták, hogy milyen jó kis marketingkampány lenne, ha vásárlás után kapott matricákért menő FILA táskákat lehetne venni fillérekért - a TESCO ugye ész nélkül pörgetheti az akciót, a FILA meg eladhat egymillió táskát. A végkifejletet ismerjük: az indokolatlanul hosszú ideig tartó akció során több csillió FILA táska lelt gazdára, ennek következtében mindenütt, de TÉNYLEG mindenütt szembejönnek ezek a táskák.Az akció véget ért, a FILA cégnél azonban foghatják a marketingesek a fejüket, ugyanis ezzel a lépéssel gyakorlatilag sikerült tönkretenniük a márka hosszú évek alatt felépített imázsát, sőt a márka bolti eladásai (szemben a tescós eladással) a tizedére csökkentek az utóbbi pár hónapban - nyilvánvalóan az akció következtében. (A gazdasági hatásokról bővebben itt: hvg.hu/panorama/20110824_ciki_vagy_nem_a_fila_taska).

A márka tehát tönkrement, a FILA most már "ciki", és mindenki megbélyegzetté vált, aki egyáltalán fel meri venni, sőt, egész vicc-hadjárat indult a magyar internet már korábban bemutatott pöcegödreiben, ami lassacskán jobban túlburjánzott, mint a táskaeladások.

Régóta üzemel egy tumblr mikroblog, aminek semmi más célja nincs, csak FILA táskát viselő emberekről készült fotókat feltölteni, és az utóbbi pár hétben kb. egymillió viccet hallottam, és beismerem, hogy én magam is felkacagtam azon, hogy minden nap a FILAtorigát megállón megyek keresztül, de könyörgöm, legyen már elég ebből!

Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor egy dologba nem tudunk belekötni, a FILA táskák igen is minőségi termékek potom áron, így igazából a világon senkit nem lehet azért hibáztatni, hogy egy jó terméket valóban használ, és ha leszarja, hogy egy csomó másik embernek is ilyenje van, akkor aztán a világon semmi géj dolog nincs benne.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 319
Tegnapi: 173
Heti: 1 575
Havi: 3 361
Össz.: 758 049

Látogatottság növelés
Oldal: Fila táskák
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »