Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

Majdnem minden szempontból az emo divatot ezere a szempontokra kategorizálhatjuk: fiúk és lányok egyaránt viselhetnek szűk farmer nadrágokat, sötét répanadrágoka, hosszú kivasalt, kiegyenesített feketére festett fürtök általában az arc egyik oldalába fésülve, szűk pólók, amiken gyakran rock bandák nevei szerepelnek, tüskés vagy sötét övek, deszkás cipők, dorkók vagy kockás cipők, néhányan vasag sötét keretes szemüveget viselnek a divat kedvéért.

Az emok úgy öltözködnek, hogy a külvilágnak megmutassák a belső érzéseiket. Majdnem minden ruhaneműjüknek megvan a maga jelentése. Ez az öltözködési stílus talán a világon a legszabadabb, azt viselnek, amit akarnak, amikor csak akarják. Nem vesznek fel semmit azért, hogy vagányak legyenek, ez a stílus mindig egyedülálló és kivételes.

Az emo kultúrában a haj stílusa igen exkluzív szerepet tölt be. Ez az egyik legjobb opció az érzelmek és a szabadság kifejezésére. A legjellemzőbb dolog, hogy az arc teljes felületét nem mutatják, hanem bizonyos részét eltakarják a hajukkal, ezért nagyon fontos a hajat elől és oldalt megnöveszteni hogy később tetszés szerűen lehessen azt beállítani.

Mondanom sem kell, hogy napjainkban az emo csajok mennyire csinosak. Különlegesen megválogatott ruhatárral és ruha repertoárral rendelkeznek. A legfontosabb az egyéniség a lányoknál, ez alatt azt értjük, hogy mindenféleképpen azt az emo hajstílust, emo sminket, és emo ruhákat válogatják meg maguknak, amiben a legkényelmesebben érzik magukat.

Emo csajok öltözködése:

Az öltözködési szokásaikat leginkább két felé bonthatjuk. Az egyik az utcai öltözködés, ahol sötét szűk farmert, szűk pólót bandák neveivel meg szegecses öveket hordanak, ezt suliban, barátokkal, otthon viselik. A másik pedig a kihívóbb, amit koncerteken, estéken, bulikban, fellépéseken viselnek ezek a kivágott sötét pólók vagy nagyon világos pólók, miniszoknyák, szexi nadrágok. Az utóbbiban a maximumig képesek elmenni, tehát egészen őrült ötleteket is megengednek maguknak minden téren.

 

Képek emo csajokról:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 247
Tegnapi: 173
Heti: 1 503
Havi: 3 289
Össz.: 757 977

Látogatottság növelés
Oldal: 150. menüpont: emo divat
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »