Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

Gyümölcs és saláta a jó élet titka


Magyarország — Ha egészség van, minden van! – tartja a mondás. Mégis 2,6 millió magyar honfitársunk – bár tudja, hogy tehetne valamit – semmit sem tesz az egészségéért – derült ki a Béres Egészség Hungarikum program kutatásából, amely a boldogság és az egészség összefüggéseit tárta fel.

A válaszokból az látszik, hogy 1,5 millióan vannak azok, akik semmit vagy csak nagyon keveset tesznek azért, hogy boldogabbak legyenek.

– A válaszadók azt mondták, az egészséghez a legfontosabb a táplálkozás, a kiegyensúlyozott lelki élet és a boldogság. Mégis, ezeket csak 70-71 százalékban sikerül teljesíteni az embereknek – fogalmazott dr. Tistyán László, a kutatás vezetője.

– Ez a passzivitás történelmi okokra vezethető vissza. A szocializmusban úgy nőtt fel több generáció, hogy életét nem saját maga irányította. Most, amikor tehetne azért, hogy jobb legyen az egészsége, már nem tud, vagy nem is akar mit tenni – mondta dr. Szondy Máté boldogságkutató pszichológus.

– A legfontosabb, hogy zöldségből és gyümölcsből legalább fél kilót együnk meg naponta, ennek a felét pedig nyersen! Szinte ugyanilyen fontos a folyadékbevitel is, 2 liter alatt meg se álljunk! – vezetett rá a boldogság felé vezető útra Fekete Krisztina dietetikus.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 117
Tegnapi: 271
Heti: 117
Havi: 3 820
Össz.: 758 508

Látogatottság növelés
Oldal: A jó élet titka
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »