Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

A The X Factor egy brit televíziós tehetségkutató műsor, melyet az Egyesült Királyságban az ITV1, míg Írországban a TV3 közvetít. A show lényege, hogy nyilvános meghallgatás során kiválasztanak számtalan tehetséget, akik közül valaki később megnyeri a versenyt. Minden évad során a műsor augusztustól egészen decemberig tart. A show producere a talkbackTHAMES, valamint Simon Cowell produkciós vállalata, a SYCOtv, a szponzor jelenleg a TalkTalk és a Domino's Pizza.

Honnan származik az X Faktor?

Az X Faktor tehetségkutató televíziós műsor az Egyesült Királyságból származik (The X Factor), majd később Írországban is megvalósították. A több mint 5 évadot megért produkció során eddig már 182 ezer önjelölt sztárt hallgattak meg. Az 5. évad döntőjét 14,5 millió brit tévénéző izgulta végig.

Az X Factor eddig komoly sikereket hozott Dániában, Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban, Kolumbiában, Portugáliában, sőt még Indiában is. Magyarországon 2010 őszén kezdődik az első évad.

A show műsor lényege, hogy nyilvános selejtezők során a felkért zsűritagok kiválasztják a legtehetségesebbnek ítélt jelentkezők közül azokat, akik majd a döntőben is szerepelhetnek.

A brit fődíj egy 1 millió fontos lemezszerződés. A magyar fődíj eddig még nem került nevesítésre.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 251
Tegnapi: 173
Heti: 1 507
Havi: 3 293
Össz.: 757 981

Látogatottság növelés
Oldal: X-Faktor
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »