Nem minden Fekete-Fehér

Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

Színek: fekete-fehér

Gyakran van úgy, hogy a színvilág kiválasztása a legnehezebb feladat, külön érzék kell hozzá, de leginkább nagy-nagy tapasztalat. Hogy ezt utóbbiból megszerezzek valamennyit, gondoltam, elindítok az inspiráció mellett a színekről is egy sorozatot. A témából adódóan nagy hangsúlyt kap a szubjektivitás, vagyis hogy számomra mit idéz, jelent az adott szín. Ugyanakkror igyekszem majd olyan párosításokat találni, amit a többség kellemesnek érez.

Mi mással lehetne kezdeni, mint a két nem-szín kombinációjával?

Örök, nagy ellentéteket juttat eszünkbe ez a két szín, férfi-nő, fény-sötétség, élet és halál. Együtt kiadják az egész univerzumot. Talán a legspirituálisabb színek, Keleten a fehér a tudat megszemélyesítője, a lélek szimbóluma. Nyugaton a fekete a túlvilághoz, az "odaáthoz" kapcsolódik.Hatását tekintve az ezt a két színt használó képek általában a tökéletes elegancia, letisztultság érzetét keltik. Nagyon jól kiemeli ez a hatásuk például az alábbi fotókon Audrey Hepburn klasszikus szépségét:
A klasszikus elegancia érvényesül általában a fekete-fehér színekben megjelenő kalligráfiákon, betűkompozíciókon is. Az erősz kontraszt tökéletesen érvényesíti a szépen ívelt vonalakat:

Manapság divatos ez a színpárosítás egy barokkos vonulattal társítva, gyakran látni például tapátákon, szöveteken, díszítőelemeken. A fekete-fehér színegyüttes éppen letisztultsága miatt önmagában is sokszor a luxus képzetével párosul, ezt a vonulatot lovagolják meg a gazdag díszítések.A lenti, csipkére emlékeztető (eredetileg egy matyó motívum) mintás telefont én álmodtam meg:Szintén illik ide a korábban már bemutatott menükártya terv:Nagyon sok (szinte minden) területen felhasználható színkombináció ez, amely a formák játékának óriási teret hagy, soha nem lehet megunni, és soha nem megy ki a divatból.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 258
Tegnapi: 173
Heti: 1 514
Havi: 3 300
Össz.: 757 988

Látogatottság növelés
Oldal: Szinek: fekete-fehér
Nem minden Fekete-Fehér - © 2008 - 2018 - olvaso-oldal.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mi a mentalista - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »