Népszerűség O.o jaahj.. Nem mindenki esetében könnyű a dolog ^^ Vannak olyan emberek akik nem is tesznek érte semmit és máris azok.

Érdemes facebookon is népszerűsíteni magad Pl.:


 

  • Egy jó vagy éppen nem szokványos prfilkép
  • Lépj be jelölgetős csoportokba
  • Ismerőseiddel tarcsd a kapcsolatot
  • Likeold a profilképeiket,kiírásaikat stb..

 

jó képszerkesztő progi sokat segít pl: photoscrape

majd viszonozzák ;)

Aztán van az h hogyan legyél suliban is népszerűbb mint  a többiek :D

viselkedés:

Legyél jókedvű, mosolygós társaiddal segítőkész. Az a cél h minél többen megkedveljenek.Még a tanárok is ami nehezebb dolog ;)
beszélj szépen, érthetően.Káromkodást azt meg el kellene felejteni :PP
Dicsérd meg ha vkinek új frizuja van, vagy új ruhája. Udvariasság. (előre köszönsz stb) Társaságban ne csak magadról beszélj. Legyél nyitott a töbiekkel.. Tanácsot is addhatsz nekik néhány ügyben. jaahh és NE beszélj ki senkit a háta mögött.A pozitív beálítottságú emberekhez többen vonzódnak ^^

Öltözködés:

divatos cuccok amik nem túl kihívóak. Változatosság is kell meg persze egyedi dolgok :D Viszont nem kell túlzásba vinni mert az már gáz :S Mindíg legyél ápolt és frizurás is legyen változatos (:

Smink:

Csak természetes hatású legyen. Ne vakolat -.-

Ápoltság:

Körmeid és bőröd szépségére is fordíts figyelmet. Hozzá tarozik ehhez az illat is. (ne legyen túl erős) vmi kellemeset válassz.

Baráti kör:

Legyen sok  barátod. Figyelj arra h ne hanyagold el őket! Szerezz több ismeretséget akár haverjaid által. Stílus, kinézet alapján ne ítélj!

Tanulás:

Fontos a jó eredmény is.Igy tanárok körében sem leszel rosz. ;) mert ha azzal akar vki menő lenni h televan az ellenörzője 1-essel meg beírásokall előb utóbb csak egy csöves lesz :PP